На ФОК «Динамо» у Житомирі чекають великі зміни. ФОТО

  На території ФОК «Динамо» у Житомирі розпочалося будівництво, встановлений довжелезний паркан, працюють будівельники. Звісно ж, перше питання, яке виникає, дивлячись на цей активний процес будівництва, що ж буде на місці, огородженому парканом? Наш кореспондент дізнавався про все із перших уст — у Леоніда Врублевського, директора спорткомплексу «Динамо».

  «Спорткомплексу «Динамо» вже більше 30 років. І за цей час ніхто ніяких коштів на його підтримку, в його ремонт не вкладав. Окрім того, навколо стадіону є земля, яку люди помилково називають стадіоном. Насправді ж, це просто земля, яка належить до нашого спортивного комплексу. Вже давно існує розроблений проект на будівництво басейну та готелю на цій території. Тривалий час цей проект не можна було реалізувати, бо не було спонсора, який би зміг його профінансувати. Саме тому Центральна рада фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» вирішила знайти інвестора, який би матеріально допоміг нам відремонтувати капітально усю територію нашого спорткомплексу, а також побудувати навчально-тренувальний центр на базі ФОК “Динамо”. Біля спорткомплексу небезпечно проходити, адже фасад руйнується, все падає... Не варто забувати, що в нас ще є й дитяча спортивна школа, де займається багато дітей. Завжди потрібно дбати про безпеку!

Динамо Житомир

  За власні кошти ми вже зробили все, що могли. Зокрема, зробили котельню, спортивний зал (це вже за допомогою Центральної ради), а на більше, на жаль, у нас коштів вже не вистачило. І ми радіємо, що знайшовся інвестор, який нам допоможе.    

  Плануємо повністю оновити фасад, позаміняти всі вікна у приміщенні спортивного комплексу, зробити капітальний ремонт у кабінетах, роздягальнях, туалетах, у фойє тощо. Окрім того, хочемо замінити на вулиці труби на металопластикові. Нам також пообіцяли зробити на вулиці тенісний корт. Вже десь через два тижні ми починаємо заміну вікон.

Динамо Житомир

  Хочу наголосити, що рішення про будівництво одноосібно ніхто не приймав. Все узгоджувалося між усіма членами Центральної ради ФСТ “Динамо” на засіданні в Києві, де також були присутні керівники правоохоронних органів, силових структур та інші компетентні органи. З приводу термінів виконання робіт поки говорити зарано. Навіть самі будівельники ще не знають, скільки часу знадобиться на виконання усіх робіт. Тай про інвестора нам нічого не відомо, бо з ним все вирішує Центральна рада ФОК “Динамо”», — повідомив Леонід Врублевський.

Динамо Житомир

Динамо Житомир

Динамо Житомир

Динамо Житомир

Динамо Житомир

 

 Всі новини Житомира

 

1 Комментарий

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework