Львівський сюрприз для Баранівки: 20 м³ твердих побутових відходів. ФОТО

  Мешканці України не раз чули про ситуацію, яка склалася у львів’ян з твердими побутовими відходами. До Баранівської міської ради надійшов лист Львівського міського голови Андрія Садового, в якому він описує вищезазначену проблему та просить допомогти у захороненні твердих побутових відходів з м. Львів на нашому полігоні з можливістю укладання довгострокових угод, гарантуючи оплату усіх витрат із цим пов’язаних.

  Дане питання було включено в порядок денний 8 сесії Баранівської міської ради у розділі «Різне». 17 липня 2017 року, під час сесії звернення А. Садового було озвучено. Депутат міської ради від Політичної партії «Об’єднання «САМОПОМІЧ» Віктор Курбатов повідомив, що ця проблема вже вирішена і її не потрібно навіть піднімати на сесії. Тому депутати не обговорювали дане питання.

  А сьогодні вранці на нас чекав «сюрприз». Працівники відділу благоустрою на під’їзді до сміттєзвалища, що знаходиться між м. Баранівка та с. Зеремля виявили близько 20 м³ твердих побутових відходів. На дорозі залишилися чіткі відбитки коліс автомобіля. Серед сміття є папери, чеки, конверти, мішки та ін., написи на яких вказують на те, що цей «подарунок» зі Львова.

  Баранівська міська рада повідомила про інциндент відповідні служби.

om 190717131 2

om 190717131 2 om 190717131 2

Джерело: mrada-baranivka.gov.ua

Всі Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework