«Борцям за волю України»

  Нещодавно на центральному, Соборному майдані Радомишля, відбулось урочисте відкриття стели «Борцям за волю України». 

  Участь у заході взяли керівники міста й району, представники підприємств і організацій міста, ветерани, військові, учасники АТО, громадськість.

  Цей гранітний обеліск, говорилося під час відкриття, надовго залишиться на згадку майбутнім поколінням про героїчний життєвий  шлях справжніх патріотів Батьківщини, які не словом, а ділом захищали рідну землю у важкі для неї часи. Дев’ятеро радомишлян і жителів району дорого заплатили за мирне небо над головами, поплатившись власним життям...

  З нагоди свята гостей привітали голови Радомишльської райдержадміністрації та районної ради Володимир Тетерський та Олександр Потієнко.

  За вагомий особистий внесок у розвиток району, активну громадянську позицію та допомогу у створенні та облаштуванні пам’ятного монумента  вручені подяки начальнику Радомишльського районного сектора УДСНС Леоніду Самійлику, автору ідеї Петру Лантуху; Олександру Пашинському, Олександру Левандовському, Анатолію Савчуку та Руслану Стеценку, котрі втілили цю ідею в камені;  директору ДП «Радомишльське лісомисливське господарство» Івану Дмитренку та директору КП «Благоустрій» Олександру Гангальському.

  Також на урочистостях був присутній генерал­майор, начальник центрального автомобільного управління Збройних сил України Олександр Сергій, який вручив дружині та батькам загиблого Героя, учасника АТО, полковника Валерія Івановича Мельника державну нагороду — «Орден Богдана Хмельницького» ІІІ ступеня.

  Учасники заходу поклали квіти до пам’ятника, який пізніше освятили місцеві священнослужителі, а аматори сцени подарували присутнім концерт. 

Джерело: zhytomyrschyna.zt.ua

Всі новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework