Допоможіть врятувати 5-річну Настю Пилипчук

  Дівчинка вже неодноразово переносила тривале лікування та навіть подолала онкологічне захворювання. Однак у дитини знову діагностували рецидив хвороби. Батьки самостійно не в змозі зібрати величезні кошти, необхідні для лікування донечки та звертаються до всіх небайдужих людей по допомогу.

 Родина Пилипчуків проживає в Овруцькому районі на Житомирщині та виховує двох дітей. Батько працює інспектором-черговим Лугинського відділення поліції, мати змушена була покинути роботу педагога, аби доглядати за донечкою.

  Дівчинці встановлено діагноз: нейробластома заочеревинного простору з ураженням нирки. Нещодавно стався локальний рецидив і стан дитини значно погіршився. Пухлина швидко збільшується, відтак дитина потребує невідкладного лікування.

  Лікування Насті потребує вартісних ліків. Родина, на жаль, після кількарічної боротьби за життя та здоров’я донечки, вже не в змозі самостійно зібрати кошти.

  Родина звертається до всіх небайдужих людей з проханням про допомогу.

  Кошти для лікування Насті можна переказати на рахунок у ПриватБанку, відкритий на ім’я її батька, Сергія Миколайовича Пилипчука:

  № 4149 4978 6862 5999.

  Телефон матері дівчинки, Наталії Пилипчук (097) 258-65-51.

  Не будьте байдужими! Допоможіть врятувати маленьку Настю!

om 200717140 2

Всі Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework