Скільки коштує навчання у провідних вузах Житомира

  Освіта щороку стає все менш доступною для простих українців, адже щороку її ціна невпинно зростає.  Вартість навчання у житомирських ВНЗ щороку змінюється.

  У вишах це пов’язують зі здорожчанням комунальних послуг, а також збільшенням заробітних плат. Ми провели моніторинг та дізнались вартість найдорожчих спеціальностей контрактної форми навчання за ступенем «Бакалавр», пише zt.20minut.ua.

  Рекорд продовжує утримувати Житомирський державний технологічний університет. На вершині рейтингу залишаються відразу дві спеціальності: інженерії програмного забезпечення та кібербезпеки, тут вартість навчання становить 16 200 гривень, третю сходинку посів факультет комп’ютерної інженерії – 16 000 гривень. Лідируюче місце за вартістю навчання у Житомирському державному університет імені Івана Франка продовжує посідати інститут іноземної філології, ціна навчання становить 15 625 грн., на другому місці інститут філології та журналістики – 13 875 гривень.

  Плата за навчання у ЖДУ на факультеті фізичного виховання та спорту – 13 650 гривень. У Житомирському Національному Агроекологічному університеті котрий рік поспіль найдорожчим лишається спеціальність правознавство – 11 200 гривень, далі туризм – 11 000, а також міжнародні економічні відносини – 10 800 гривень.

  Майбутні студенти, які мріють пов’язати свою професію з медициною та планують здобути освіту у Житомирському інституті медсестринства, платитимуть щороку 15 900 гривень. Нагадаємо, три житомирських виші увійшли до рейтингу ТОП-200 найкращих ВНЗ України. 120 місце посів Житомирський державний технологічний університет, 125 – Житомирський державний університет імені Івана Франка, 147 – Житомирський національний агроекологічний університет.

Всі новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework