Житомир планують очистити від наркотиків. ФОТО

  У цілому світі, зокрема й в Україні, дуже гостро стоїть проблема таких негативних соціальних явищ як наркоманія та торгівля наркотиками. Скалічені долі, втрачене здоров’я, зруйновані родини, біль рідних, близьких, друзів, які намагаються врятувати людину із наркотичною залежністю…

   Це лише невеликий перелік усіх згубних наслідків таких негативних соціальних явищ. ВГО «Національні Дружини» також чудово це розуміє, і не може залишатися осторонь проблеми наркоманії та торгівлі наркотиками. З метою очистити українські міста від наркотиків, організація розпочала кампанію «#НАРКОКАРАТЕЛЬ», яка діє і в Житомирі.

наркокаратель

  «У Житомирі “Нацдружинники” перевірили десяток аптек на  дотримання вимог законодавства щодо  продажу кодеїновмісних та інших наркотичновмісних препаратів (лише за рецептом лікаря).  Також ми провели кілька патрулів  вулицями міста, у дворах, різних закутках, “злачних місцях”, де  за певною  інформацією, збираються шанувальники вживання наркотичних засобів. Окрім того, “Нацдружинники” провели бесіди з молоддю про шкідливість вживання наркотиків», — повідомив керівник Житомирського осередку ВГО «Національні Дружини» Олег Піонтківський.

  Нині триває етап збору інформації про обіг і торгівлю наркотичними речовинами в місті Житомирі. Тому Олег  Піонтківський звертається до всіх житомирян з проханням не бути байдужими і долучатися до кампанії «#НАРКОКАРАТЕЛЬ» — анонімно повідомляти відому інформацію про виготовлення і продаж наркотиків на веб-порталі http://ndrug.org/

наркокаратель

 «Наркотики — ЦЕ  СМЕРТЬ і ДЕГРАДАЦІЯ НАШОЇ НАЦІЇ! Не стій осторонь цієї біди, це негативне соціальне явище потрібно знищити!», — наголошує керівник Житомирського осередку «Національних Дружин».

  Довідково. «Національні Дружини» — це всеукраїнське громадське об’єднання  ветеранів АТО та українських націоналістів, які прагнуть забезпечити порядок, безпеку в країні та патріотичне й  високоморальне виховання суспільства.

Катерина Дейнека

Всі новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework