У Житомирі розпочали будівництво фонтану на вулиці Михайлівській. ФОТО

  Суботній вихідний день, 22 липня. Житомиряни та гості міста прогулюються самим серцем Житомира — єдиною у місті пішохідною вулицею Михайлівською. Вони  із цікавістю спостерігають за роботою бригади робітників, які заливають фундамент під новий об’єкт.

  Звісно, багатьох цікавить, що ж буде на місці, де залили фундамент? А тут, як виявляється, розпочали будівництво нового фонтану, про який вже досить давно говорять у Житомирі. Замовником робіт є управління капітального будівництва Житомирської міської ради, а  виконавцем — ТОВ «АртХаус». Варто зазначити, що саме ця фірма вже виконувала ремонті роботи на вулиці Михайлівській, а також займається реконструкцією Центрального стадіону в Житомирі. Спеціалізується ТОВ «АртХаус» на загальному будівництві будівель (нові роботи, роботи із заміни, реконструкції та відновлення).

фонтан Михайлівська

  В управлінні капітального будівництва Житомирської міської ради поки не беруться коментувати ситуацію щодо будівництва нового фонтану. Єдине, про що розповів  начальник цього управління Олександр Заблоцький, — роботи розпочалися у запланований термін. Очільник управління висловив сподівання, що всі роботи відбуватимуться якісно, оперативно. «Щось коментувати, детально розповідати ми поки не можемо, бо роботи з будівництва фонтану лише розпочалися. А вже конкретний аналіз, підведення підсумків зробимо тоді, коли об’єкт вже буде повністю готовий», — говорить  Олександр Заблоцький.

фонтан Михайлівська

  А тим часом небайдужі житомиряни підхопили ініціативу влади і почали збір коштів для цього проекту. Таким чином люди роблять свій вклад у будівництво фонтану на Михайлівській. Про це вони розповідають на своїх сторінках у соціальних мережах.

  Ми будемо уважно слідкувати за перебігом подій, адже цікаво, яким же буде новенький фонтан у самому серці Житомира.

фонтан Михайлівська

фонтан Михайлівська

фонтан Михайлівська

фонтан Михайлівська

фонтан Михайлівська

фонтан Михайлівська

фонтан Михайлівська

фонтан Михайлівська

фонтан Михайлівська

Катерина Дейнека

Всі новини Житомира 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework