Річка Хомора у Баранівському районі знову забруднена нечистотами. ФОТО

  21 липня знову відбувся несанкціонований скид відходів у річку Хомора. Як і під час останнього випадку забруднення у середині травня, вода набула помітно темнішого кольору, а також має неприємний запах.

  Про це повідомила голова Молодіжної ради міста Баранівка, член Робочої групи з питань громадського контролю за станом річок Случ і Хомора в межах території Баранівського району Житомирської області та Полонського району Хмельницької області Юлія Дем'яненко.

  "Знову забруднили річку Хомора. Ми зробили декілька фото вечері 21 та вранці 22 липня. У понеділок, 24 липня, ми провели засідання Робочої групи і прийняли рішення звернутися до селищного голови Першотравенська Олександра Денисюка, щоб він зібрав жителів та запросив представників влади та відповідних служб з метою висвітлення роботи по Протокольному рішенню № 6/7 спільного засідання регіональних комісій з питань ТЕБ і НС і роз'яснення для населення про можливі наслідки від забруднення річок Случ і Хомора. Голова пообіцяв нам, що зробить це на початку серпня", - розповіла Юлія Дем'яненко.
om 250717193 1
om 250717193 1 om 250717193 1
 
Джерело: baranivka.blogspot.com
 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework