Маруся Звіробій: Поки що вся верхівка наших військ, закриваючи очі на очевидні речі, здається дуже корумпованою отаким простим бійцям як той, якому накипіло за 95-ку

  Мережу сколихнув пост Народного Героя України Марусі Звіробій. Командир мобільної інструкторської групи ВДВ Збройних сил України «Марусині ведмеді» гостро розкритикувала керівництво за все, що відбувається в лавах 95-ої окремої десантно-штурмової бригади.

  «Ви дістали, товариші «неприкасаємі» військовослужбовці!

  Нещодавно з'явився дуже голосний пост про комбрига 95 бригади. Дуже голосним він став бо негативний. З 95 бригади перевелося вже багато людей, але останнє, що вкрай дістало хлопців, так це чутка про рапорти на звільнення та перевод відомих героїв, комбатів цієї бригади, Героя України Олександра Порхуна та відомого кіборга Павла Ведмедя, а після того, як перевівся знатний товариш полковник Лагута, друзі десантники в емоційній розмові були готові піднімати кіпіш, який і далі назріває. Отож якийсь боєц закритикував свого комбрига в досить образливій формі і привів тези щодо незрозумілості чому терплять на посаді людину, через яку уходять з бригади кращі кадри.

  Натомість командир навчального центру ВДВ залякує особовий склад, наводить жахливі приклади, мовляв, от бачите, щас цього пацана знайдуть і в гавно змісять. Ви собі теж так хочте? І от він, цей командир, який в робочий час змушує бойових розвідників мітлами махати, та залякує взломуванням особистих даних з компів та прослуховуванням телефонів, він вижене таких правдорубів, які вздумають про це писати так, як зробив це з Марусею. Товариші командири шось плутають, вони ні хєра не розуміють слова КОНТРАКТ, вони знищують молодому поколінню будь який ентузіазм та бажання служити, та власне не лише молодому, від таких ідуть просто всі адекватні кадри. Бо ж боярє навчають підлабузничати та пресмикатися і за це ставлять на вищі посади, а всі геройські кадри, будуть морально знищені. Такі "мазані", абсолютно впевнені в своїй недоторканості, бо бачиш в них може наприклад папа гєнєрал а ця каста в нас в Україні неприкасаєма. І да, товариші громадяни, в нас є така каста, в якій наперед давно проплачено й домовлено, хто з синків стане яким пагоном і коли. І навіть з достатніми можливостями аби прослуховувати телефони своїх підлеглих... а ви не ох*ї ли часом, нє????

  З таким мудлом в мене ніколи не було ні найменшого бажання працювати, я озвучила і цьому "командиру" і своєму командувачу по-чесному, чому я йду. І коли стає нормою залякування, та недостойна офіцера поведінка по відношенню до особового складу, коли допікає хлопцям рецидив скотського відношення до їх прав за контрактами, тоді нікуди ви товарищі військові боярє не дінетесь від фейсбуку. І взагалі, ви нікуди не дінетесь від ЗМІН, бо вас знесуть як непотріб, який злочинно гальмує розвиток в країні та саботує набір людей до армії. До таких сволочей ніхто служить не піде. Дуже б хотілось, аби нарешті хтось звернув увагу на статистику рапортів на звільнення й переводи.

  Поки що вся верхівка наших військ, закриваючи очі на очевидні речі, здається дуже корумпованою отаким простим бійцям як той, якому накипіло за 95ку по самі німагу.

  Дуже сподіваюсь, що в збройних силах України, та інших військових формуваннях, честь та гідність свого особового складу все-таки хоч комусь зверху потрібні аж настільки, щоб звернути увагу на крик про допомогу у вигляді масових рапортів про небажання продовжувати службу.

  Проведіть аналіз, по-братські, і прийміть міри врешті решт!!! 
В нас війна на носі, три дивізії ворога під боком, а ваші кадри х*ньою займаються, деруться за погонами, аж на очі не бачуть і бійців демотивують. Хочете нову армію, змінюйте стару "гвардію". А не їх до війни по несоотвєтствію та за п'янство позвільняли, а тепер вони бойових сержантів прийшли з гавном мішать».

Всі новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework