На Житомирщині поблизу військового об’єкта Повітряних Сил затримали журналістів

  Сьогодні, 25 липня, поблизу одного із військових об’єктів Повітряних Сил Збройних Сил України, розташованого у Житомирській області, силами оперативно-чергової служби військової частини було оперативно затримано представників одного із вітчизняних телеканалів при спробі запуску квадрокоптера у трьохкілометровій зоні прилеглої території військового об’єкта.
   Про це повідомляє прес-центр Повітряних сил ЗСУ.
 
  Порушників передано до Національної поліції України , обставини їхньої діяльності у зазначеній зоні з’ясовуються.
 
  Командування Повітряних Сил Збройних Сил України черговий раз застерігає від провокаційних дій поруч з військовими частинами. Адже військовослужбовці добових нарядів, відповідно до статутних обов’язків, мають право застосовувати зброю під час несення служби.
 
  Будь-які порушення пов’язані з проникненням на територію військового об’єкта, використанням безпілотних літальних апаратів над військовими частинами та розташуваннями військових підрозділів, а також над базами, складами та арсеналами або на підльоті до них будуть збиватися без попереджень, причетні до таких інцидентів особи – затримуватися та притягатися до відповідальності згідно з законодавством України.
 
  Звертаємось до громадян з проханням повідомляти командування військовихгарнізонів, правоохоронні органи (Службу безпеки України, Національноу поліцію), про підозрілих осіб поруч з військовими об’єктами або в місцях розташування військ.

Всі новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework