Користувачі "Київстар" та "Vodafone" у Житомирі залишаться без 3G?

  Не встигли житомиряни натішитися появою 3G у своєму місті, як з’явилася інформація про те, що мережі 3G в Житомирі (компаній «Київстар» та «ВФ Україна»), які увімкнули 25 липня, можуть вимкнути.…

  «Повідомляємо, що наразі вказаним операторам мобільного зв’язку дозволи на запуск базових станцій 3G в Житомирі не видавалися. Для перевірки цієї інформації фахівцями Житомирського обласного відділу УДЦР було проведено позапланову перевірку, яка підтвердила експлуатацію зазначеними операторами незаконно діючих пристроїв, чим було порушено п.2 ст. 30 Закону України «Про радіочастотний ресурс України», — повідомляє прес-служба Українського державного центру радіочастот.

  Читайте також: Lifecell заявляє що Vodafone та Київстар запустили нелегальний 3G у Житомирі

  У зв’язку з цим Український державний центр радіочастот надіслав компаніям «Київстар» та «ВФ Україна» попередження про порушення чинного законодавства та вимогу негайно вимкнути зазначені базові станції до отримання офіційних дозволів на використання радіоелектронних засобів мережі ЗG на Житомирщині.

  В УДЦР сподіваються, що усі мобільні оператори приведуть роботу своїх базових станцій у відповідність до вимог чинного законодавства і в подальшому будуть його безумовно дотримуватися.

  Прес-секретар «ВФ Україна» Вікторія Павловська так прокоментувала ситуацію, що склалася: «3G у Житомирі працює і працюватиме. На даний момент у оператора є всі необхідні дозволи для надання послуг 3G абонентам». У компанії «Київстар» поки ніяк не прокоментували ймовірність відключення 3G у Житомирі.

Всі Новини Житомира

Последнее изменение Четверг, 27/07/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework