×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

Герой України Михайло Забродський: «ВДВ залишаються бойовим ешелоном ЗСУ і готові виконати будь-які завдання, які поставить перед ними Батьківщина!»

  28 липня в приміщенні «Центру розвитку місцевого самоврядування» відбулася  прес-конференція з нагоди 25-ї річниці Дня ВДВ. У ній взяли участь: командувач Високомобільних десантних військ Збройних Сил України, Герой України, генерал-лейтенант Михайло Забродський, перший заступник командувача ВДВ ЗСУ, Герой України, генерал-майор Андрій Ковальчук, заступник командувача ВДВ з матеріально-технічного забезпечення, полковник Павло Щербань, заступник командувача ВДВ ЗСУ з морально-психологічного забезпечення, начальник управління, полковник Станіслав Павлушенко.

  «У цьому році ми святкуємо 25 річницю створення ВДВ і аеромобільних військ ЗСУ. Ми підходимо до цього значущого рубежу з певними досягненнями, з певними проблемами, з певними недоліками. Нам є чим пишатися, але водночас є і проблеми, які підлягають обговоренню і подальшому вирішенню.

  «Хочу наголосити, що Високомобільні десантні війська — це здоровий, могутній, міцний організм, перевірений військовим конфліктом на Сході нашої держави, який успішно виконує бойове завдання, використовує будь-яку перерву у виконанні цих завдань для вдосконалення власної підготовки. Саме тому таке велике навантаження на військовослужбовців і на всі наші військові частини», — акцентував Михайло Забродський.

  У прес-службі Командування ВДВ повідомили, що у Житомирі 2 серпня відбудеться вшанування загиблих десантників, а також виставка військової техніки і пообіцяли оприлюднити детальний план заходів, які відбудуться у межах  святкування Дня ВДВ. Вже відомо, що  цього року, за традицією, делегації від усіх військових частин будуть зібрані в одній з військових частин. У 2017-му це буде 25-та окрема повітряно-десантна бригада смт Гвардійське (Дніпропетровська область). Також вже сплановані заходи, які відбуватимуться на місцях (у гарнізонах), але основне дійство і основний зміст цього свята буде саме у Гвардійську.

  У свою чергу, Павло Щербань, під час прес-конференції, наголосив на тому, що за період бойових дій, які тривають Сході країни вже понад три роки, і держава, і волонтери приділяють велику увагу матеріальній складовій, забезпеченню військових усім необхідним. Окрім того, налагоджується співпраця із закордонними партнерами, відбуваються численні навчання, збори за участю військовослужбовців України та НАТО.

  «Зрозуміло, що всі ми — живі люди, за нами теж стоять живі люди зі своїми проблемами, зі своїми огріхами, зі своїми власними переконаннями, але так чи інакше ВДВ залишаються бойовим компонентом, бойовим ешелоном ЗСУ і готові виконати будь-які завдання, які поставить перед ними Батьківщина», — резюмував Михайло Забродський наприкінці заходу.

Катерина Дейнека

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework