КП УАШ зрізає дорожньою фрезою асфальт, разом зі старою розміткою на майдані Соборному. ФОТО

  Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив Сергій Янушевич,   керівник КП «Управління автомобільних шляхів» Житомирської міської ради.

  «Нанесли нову розмітку на Майдані, але, при цьому, старі, багаторічно-багатошарові лінії поступово знову проявляються з-під шару спеціальної чорної фарби, яку ми довго підбирали та неодноразово використовували…

  Інтенсивний рух на площі  стирає шар нанесеної фарби і стара розмітка вводить в оману водіїв… Тому, ми пішли кардинальним шляхом — залучили спеціальний механізм (дорожню фрезу), що зрізає 3 мм асфальту, разом із старою розміткою.

  Прошу звернути увагу, що ми це робимо свідомо, при погодженні з Управлінням транспорту, щоб не казали знову: “Спочатку намалювали, а потім зрізають”… Нові лінії не постраждають!)», — пише очільник ЖУАШ.

  Читайте також: Про «білі плями» на житомирських дорогах та роботу КП «УАШ». ФОТО

  Окрім того, у КП «УАШ» наголошують: «Увага! На майдані Соборному комунальники проводять зрізання старої дорожньої розмітки за допомогою спецтехніки. Адже з 01.08.2017 року рух через майдан буде вже не в тестовому режимі, і водії повинні виконувати вимоги дорожніх знаків та скеровуватись новою розміткою. Будьмо уважні!».

Всі Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework