«Чоловік та жінка. Як не заважати жити один одному»

  Тренінг під такою назвою відбувся 30 липня 2017 року о 15:00 в Житомирі, в Домі Української культури. Захід мав на меті підвищити успішність та створення модної тенденції на сімейні цінності в нашому місті. Організаторами тренінгу виступили Дім української культури та Центр розвитку інтелекту «Яблуко».

  Про те, як побудувати гармонійні стосунки, з учасниками заходу спілкувалися досвідчені тренери: Дмитро Бубело, президент «Федерації бізнес-тренерів», засновник та керівник проектів «Бізнес-йога», «Бізнес енергія» та Валентина Квасова, бізнес-тренер, представник Національної академії майстрів бізнесу (м. Київ). Як розповіли на початку заходу тренери, це майстер-клас для родин, які хочуть налагодити свої стосунки один з одним, з дітьми, отримати нові інструменти для зміцнення свого союзу. 

  «Ми доносимо людям знання, які раніше були досить закритими. Це зараз більш популярними стають подібні тренінги, колись же мало говорилося про те, як будувати стосунки. А ми, з боку “Федерації бізнес-тренерів” та Національної академії майстрів бізнесу хочемо поділитися з вами своїми знаннями та представимо певний алгоритм дій, які ви зможете застосовувати одразу, прийшовши із сьогоднішнього заходу додому. Здобуті знання допоможуть вам покращити, налагодити, вдосконалити свої стосунки у родині.

  У моєму житті так складається, що мені завжди доводиться бути лідером: з чотирирічного віку я допомагав батькам виховувати меншу сестричку (а родина у нас, зазначу, багатодітна — п’ятеро дітей), далі — армія, де мене також назначили старшим серед своїх співслуживців, а зараз я очолюю вже відому вам федерацію. Ймовірно, це — доля (ред. посміхається)», — зазначив на початку заходу Дмитро Бубело.

  Як зазначили тренери, усі стани, в яких може перебувати людина, можна описати наступним чином: первинний стан, стан короля, придворного блазня, принца/принцеси, воїна. Кожному з них притаманні свої особливості. Саме від того, у якому стані перебуває людина, залежить, як вона відреагує на ту чи іншу інформацію, як вона сприйме ту чи іншу книгу, музику тощо. Якщо ж говорити про стосунки, то у жодному разі не можна мовчати, якщо вас щось у них не влаштовує. Членам родини, хлопцю та дівчині, які зустрічаються, потрібно постійно спілкуватися, слухати, а головне — чути одне одного. Важливо також уміти йти на компроміс, бо неможливо побудувати здорові, гармонійні взаємини, якщо ніхто не згоден у чомусь поступитися та спільно шукати вирішення проблем. І це лише невеличка частина тієї корисної інформації, яку можна було для себе почерпнути на тренінгу. Окрім теоретичних знань, тренери підготували для учасників заходу й практичні завдання, різні вправи для тренінгу.

  Вечір супроводжувала жива музика, яку виконував талановитий саксофоніст. Також упродовж заходу учасники могли побачити рекламу декількох відомих компаній, які мають свої мережі в Житомирі. До речі, представники цих фірм також завітали на тренінг. Не забули організатори і про фудзону, де можна було скуштувати смачні страви та напої, поспілкуватися у неформальній атмосфері, краще познайомитися одне з одним.  

  «Сьогоднішній день відрізняється від інших: приємна атмосфера, гості, багато цікавої інформації, нові знання. Було пізнавально та корисно. Дуже рада знайомству з новими людьми на сьогоднішньому тренінгу», — ділиться враженнями учасниця заходу Ірина Сінгурівська.

Катерина Дейнека

Всі Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework