Розбірки криміналітету у Коростені: зброя, гільзи та кров. ФОТО

  Близько 19:20 в кафе М'ясо, розташованому в м.Коростені між представниками кримінального середовища міста Гераймовичем Сергієм Володимировичем,1969 р.н. прізвисько "Сержант" та Іввницьким Максимом Андрійовичем,1984 р.н , прізвище "Мака", виник конфлікт на побутовому підгрунті.

  Про це на своїй сторінці у Facebook написав журналіст Дмитро Тітенок.

  "В результаті конфлыкту Гераймович С.В. завдав Іваницькому М.А. вогнепальне поранення із зареєстрованої зброї-карабіну. З місця пригоди Гераймович зник на автомобілі Хонда акорд ам5777ас в напрямку вул.Горького.Іваницький перебуває у важкому стані і хірургічному відділенні Коростенської ЦМЛ.ПЦМЛ. Сьогодні 31.07.2017 Сергія Гераймовича було затримано в місті Києві Житомирським спецпідрозділом поліції КОРД. В машині затриманого виявлено зброю гільзи та кров. Проводяться першочергові слідчі дії." - пише журналіст.

  Головний поліціянт Житомирської області В'ячеслав Печененко також прокоментував цю ситуацію на своїй сторінці у Facebook.

  "31 липня працівники кримінальної поліції та спецпідрозділу «Корд» Житомирщини затримали у м. Києві 48-річного чоловіка, підозрюваного у причетності до стрілянини у м. Коростені 30 липня та поранення місцевого жителя,. Це затримання стало результатом комплексу спеціальних та вдало спланованих дій поліції. Затриманий, як і потерпілий, раніше притягувались до кримінальної відповідальності і їх конфлікт, за попередньою інформацією, виник через борги. Один із чоловіків зараз у лікарні, інший – під вартою. З ними працюють слідчі", - написав Печененко.

om 01081703 2

om 01081703 2 om 01081703 2 om 01081703 2

Фото зі сторінок В'ячеслава Печененка та Дмитра Тітенка

Всі Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework