На Київщині Житомирські прикордонники та поліцейські затримали двох білорусів, які намагалось потрапити до Чорнобильської зони

  Двох громадян Білорусі, які пішки намагались потрапити до зони відчуження та безумовного (обов’язкового) відселення, затримали вчора прикордонники відділу «Млачівка» Житомирського загону спільно з співробітниками Національної поліції по охороні зони ЧАЕС.

  Чоловіків виявили неподалік одного з виселених населених пунктів на Київщині. Проникнути на режимну територію білоруси 25-ти та 30-ти років намагались з метою екстремального туризму та відпочинку.

  Як з’ясувалось, іноземці знаходяться на території України законно, перетнувши нещодавно кордон в одному з пунктів пропуску.

  Наразі за порушення вимог режиму радіаційної безпеки в місцевості, що зазнала радіоактивного забруднення, на громадян Білорусі складено відповідні документи.

  Крім того, за порушення законодавства України прикордонниками направлено відповідні листи до компетентних органів щодо примусового повернення іноземців за межі нашої держави та заборони їм в’їзду на територію України.

 

 Всі новини Житомира

Последнее изменение Среда, 02/08/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework