×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На Житомирщині із хабарем 26 тис грн затримали голову сільської ради. ФОТО

  Прокуратура Житомирської області здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом вимагання неправомірної вигоди  сільським головою однієї із сільських рад Житомирщини.

  У середу, 2 серпня 2017 року, під час проведення слідчих дій, прокуратурою області спільно з працівниками Управління захисту економіки та Головного управління Нацполіції в області в одному з райцентрів викрито сільського голову під час одержання неправомірної вигоди.

  Голова сільської ради, 34-річна жителька Пулинського району, вимагала  та одержала від місцевого жителя грошову винагороду в розмірі 26 000 грн (еквівалент 1000 доларів США) за видачу рішення про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо виділення у приватну власність 0,05 га землі для ведення особистого селянського господарства.

Хабар

  Неправомірну вигоду вилучено.

  Наразі проводяться невідкладні слідчі та процесуальні дії. Вирішується питання про обрання їй запобіжного заходу та відсторонення від посади.   

  Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 368 КК України проводить слідче управління Головного управління Нацполіції в області.

  Довідково: санкція зазначеної статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Прес-служба прокуратури Житомирської області

Всі новини Житомира

Последнее изменение Среда, 02/08/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework