Житомир готується до зими: у місто почала надходити комунальна техніка

  Ручні мотоблоки, телескопічні навантажувачі та пневматичні сміттєзбирачі відтепер прибиратимуть Житомир влітку та взимку. Нова комунальна техніка почала надходити на комунальне підприємство «Управління автомобільних шляхів».

  Загалом на придбання нової техніки виділили 16,5 мільйони гривень. Зараз на територію підприємства вже надійшло техніки на суму більше 8 мільйонів, передає прес-служба міської ради. 

  «Ви пам’ятаєте складний минулий зимовий сезон та проблеми з якими зіштовхнулося місто з очищенням від снігу тротуарів, зупинок та прибудинкових територій. На це були і об’єктивні причини. Багато років комунальні підприємства не закупали нової техніки яка б могла виконувати такі роботи», - розповідає Житомирський міський голова Сергій Сухомлин.

міська рада

  Проаналізувавши помилки, які були допущені минулої зими та завдяки підтримці депутатського корпусу було виділено 16,5 мільйони на закупівлю нової комунальної техніки.

  «Ця техніка буде обслуговувати вулиці Житомира та тротуари. Ми плануємо відійти від посипання покриття піщано-сольовою сумішшю. Для того щоб використовувати такі реагенти як бішофіт, то для цього потрібна спеціальна техніка. Ця техніка буде працювати не тільки в центральній частині міста, а й на його околицях», - наголосив міський голова.

міська рада

  Нова техніка буде працювати в літній і зимовий період. Це стало можливим завдяки можливості заміни навісного обладнання.

Всі новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework