Суд виніс остаточне рішення у справі щодо скасування дії розпорядження міського голови про перейменування вулиць

  У п’ятницю, 4 вересня, Корольовський районний суд м.Житомира виніс остаточне рішення у справі щодо скасування дії розпорядження міського голови про перейменування вулиць Житомира.

  Суд залишив в силі всі перейменовані назви вулиць відповідно до розпорядження міського голови №112 від 19 лютого 2016 року, повідомляє прес-служба міської ради.

  «Суд фактично відмовив позивачу у всіх вимогах і визнав недійсним розпорядження лише в частині демонтажу декількох анотаційних та пам’ятних дощок. Відповідно до цього рішення Житомирська міська рада не зобов’язана встановлювати назад демонтовані дошки, пам’ятники і не зобов’язана змінювати назви вулиць. Міська рада відповідно до змісту рішення суду виграла у цьому судовому спорі», – розповіла заступник директора юридичного департаменту Марина Кузнєцова.

  Судовий процес по даній справі розпочався у вересні 2016 року, за цей час відбулось понад десять судових засідань. Позивачем був Інокентій Челпанов – фізична особа, пенсіонер. Позицію міського голови на судових засіданнях представляла заступник директора юридичного департаменту Марина Кузнєцова.

Всі новини Житомира

 

Последнее изменение Пятница, 04/08/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework