Житомирські полісмени патрулюватимуть ще й на велосипедах. ФОТО

  5 серпня, на вул. Михайлівській, Житомирська міськрада спільно з Управлінням патрульної поліції в Житомирі представила перші велопатрулі, які охоронятимуть порядок на вулицях Житомира, їздячи на роверах.

  На презентації були присутні міський голова Сергій Сухомлин, начальник Управління патрульної поліції Олександр Гуменюк та мешканці міста.

 «Вітаю весь особовий склад Національної поліції з другою річницею її заснування. Відсьогодні за порядком на вулицях Житомира слідкуватимуть 6 полісменів. Це приємна новинка для Житомира. Поліцейські на велосипедах працюватимуть на пішохідних вулицях та у паркових зонах. З часом ми плануємо збільшувати кількість патрулів», — запевнив Сергій Сухомлин.

велопатруль

  «Шість офіцерів поліції працюватимуть в парах. У майбутньому, зі збільшенням особового складу, збільшиться і кількість патрулів у нашому місті. Навчань поки що не було, але був проведений інструктаж для наших патрульних. Навчання, різні тренінги будуть обов’язково. За кордоном це все більш розвинене, а патрульна поліція України лише  починає розвиватися у цьому напрямку, запроваджуючи нові велопатрулі у різних містах. Ми прагнемо, щоб наша поліція дійсно була європейського зразка, щоб її робота була справді ефективною і вона сумлінно працювала на забезпечення правопорядку та безпеки громадян, боролася зі злочинністю», — наголосив Олександр Гуменюк. 

  Отож, шановні житомиряни та гості міста, вже з сьогоднішнього дня ви зможете побачити полісменів, які курсуватимуть на своїх роверах центром міста, гідропарком, Новим та Старим бульваром та іншими вулицями Житомира.

велопатруль

велопатруль

велопатруль

велопатруль

велопатруль

велопатруль

Катерина Дейнека

Всі новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework