Пожежа у Житомирі: у двокімнатній квартирі загорівся телевізор

   7 серпня о 06:36 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в квартирі п’ятиповерхового житлового будинку в Житомирі.

  З’ясувалося, що пожежа сталася у двокімнатній квартирі на першому поверсі. Осередок займання знаходився в коридорі – горів холодильник. Двері оселі були зачинені, тому вогнеборці потрапили всередину через вікно вітальні. Там же виявили і 72-річну господиню. Згодом жінка розповіла, що вона не могла самостійно вийти через сильне задимлення у квартирі.

  В апаратах на стисненому повітрі рятувальники відкрити вхідні двері та вивели власницю на свіже повітря. Медики швидкої надали жінці першу допомогу, госпіталізація їй не знадобилася.

  О 06:49 пожежу локалізовано, а о 07:06 – ліквідовано. Фахівці ДСНС запобігли розповсюдженню полум’я на інші приміщення квартири. Вогнем знищено холодильник та деякі домашні речі, пошкоджено міжкімнатні двері.

  На ліквідацію надзвичайної події залучалося 8 чоловік особового складу та 2 пожежних автомобілі.

  За попередньою інформацією, займання сталося внаслідок короткого замкнення електропроводки холодильника. Остаточна причина наразі встановлюється.

У ДСНС України у Житомирській області

Всі новини Житомира

 

Последнее изменение Понедельник, 07/08/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework