Парк Гагаріна = парк із фільму жахіття: житомирян обурив стан атракціонів у міському парку. ФОТО

  Парк культури та відпочинку ім. Юрія Гагаріна - був і залишається найпопулярнішим місцем відпочинку для жителів Житомира. Завдяки своїй красоті він давно став візитною карткою міста.

   Тут є цілий ряд екзотичних рослин – бундук, червоний і горний дуб, червонолистий бук та багато інших, завезених з Індії, Західної Європи, Північної Америки. Тут росте і незвичайне дерево Гінго. Частина дерев які збереглися мають 300-350 – літній вік, значна частина рідкісних дерев та кущів загинуло в період громадянської та Великої Вітчизняної війн.

  На лісовій галявині вас зустріне бронзова скульптура Богині полювання Артеміди з староримської міфології, яка збереглася з часів барона Де Шодуара, а також галерея скульптур, що відображають сюжети дитячих народних казок, билин, та легенд.

  Над річкою на потужних стальних тросах – унікальний за конструкцією пішохідний висячий міст, довжиною 350 метрів.

  А ще тут є парк атракціонів.

  На початку квітня 2017 року, коли відкривався літній сезон, заступник директора КП «Парк» Ольга Кузьмінська повідомляла, що атракціони у центральному парку культури та відпочинку імені Юрія Гагаріна та Гідропарку перевірені на технічну справність та готові знову катати відвідувачів.

  Пройшло кілька місяців та житомирян обурює стан атракціонів у міському парку.

  «Парк Гагарина = парк из фильма ужасов. Сколько лет этим атракционам? 50?», - писала Ольга Орехова, додавши кілька фото.

Всі новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework