Командир 30-ї бригади запросив блогера відвідати «адські умови», в яких живуть бійці та частину, де росте «грьобана» трава

  Днями у «ютубі» було опубліковане відео блогера з приводу перебування військовослужбовців 30-ї ОМБр у наметовому містечку на полігоні та «проблем за місцем дислокації підрозділу».

   На сторінці бригади у Фейсбук командир «тридцятки» Іван Гараз відповів на звернення блогера, пише zvyagel.com.ua.

   «До Вас звертається командир 30-ї окремої механізованої бригади підполковник Гараз Іван Вікторович. Особисто я та всі військовослужбовці частини, які за вашими словами «живуть в «адських» умовах», запрошуємо відвідати полігон, наметове містечко, в якому проживає особовий склад, та, безпосередньо, територію військової частини, де росте «грьобана», як ви сказали, трава. Якщо ви бажаєте провести розслідування щодо умов проживання та процесу проходження служби нашими бійцями, то чекаємо на вас у будь-який час доби. Наполегливо рекомендую запросити з собою спеціалістів, які компетентні у питаннях проходження військової служби військовослужбовцями Збройних Сил. Якщо вам вистачить наполегливості та чоловічої витримки довести розпочату справу до її логічного завершення, я та всі бійці бригади до ваших послуг. У разі неспроможності прибути до частини у зв’язку з відсутністю фінансових чи матеріальних засобів, особисто зобов’язуюсь компенсувати затрати на дорогу. Сподіваюся на вашу чоловічу гідність, якщо вона у вас є, та з нетерпінням чекаю зустрічі».

  Також на офіційній сторінці бригади у Фейсбук зазначено, що «достовірні дані, як зазначає блогер, виявилися зовсім не достовірними, адже жодних підтверджень немає, натомість є лише слова уявних чи умовних військовослужбовців, які, швидше за все, не усвідомлюють, що таке болото та жити в нелюдських умовах.

  Тому, за фактом даного відео, автором якого є некомпетентна у питаннях військової служби «особа», яка керується лише чутками умовних військових, заявляємо наступне: військовослужбовці бригади живуть, проводять заходи бойової підготовки, несуть службу відповідно до статуту внутрішньої та гарнізонної служби, а простіше: люди живуть у нормальних умовах, маючи все необхідне, їх права не обмежуються у жодному аспекті.

  Шановні «блогери» та любителі «облити когось брудом», перш ніж робити подібні заяви «запасіться» доказами та особами, які це зможуть підтвердити! І якщо ви дійсно хочете і можете допомогти, то приїздіть сюди, побачите все на власні очі, і вже тоді приймайтесь до роботи, а так язиками «працювати» вміє багато хто», — зазначають військові.

Всі новини Житомира

Последнее изменение Понедельник, 07/08/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework