×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

У Житомирі планують відкрити творчу лабораторію для дітей з особливими потребами. ФОТО

  У публікаціях на своїй сторінці у Facebook голова цієї громадської організації Богдан Купчинський розповідає про те, як відбувається створення творчої лабораторії, а також про людей, які допомагають та всіляко підтримують цю ініціативу.

  «Для створення творчої лабораторії для дітей з особливими потребами, яка відкриється в школі №7, отримали першу благодійну допомогу у вигляді ламінату від Коростенського заводу МДФ. Велика подяка фінансовому директору заводу — пані Катерині Самчук!

Все робимо самі

  До реалізації нашого проекту долучились Людмила та Володимир Кропивницькі. Ці люди завжди відгукуються на прохання нашої організації. Велика подяка родині Кропивницьких за придбання дверей», — повідомляє у своїх публікаціях Богдан Купчинський.

  «Нам надають клас в житомирській школі №7, який ми маємо зробити саме під творчу лабораторію, куди діти з особливими потребами будуть приходити і безкоштовно розвивати свій творчий потенціал. Для відкриття цього закладу нам дуже потрібні спонсори, які б могли допомогти з придбанням таких матеріалів:

  1. 15 парт з мольбертами і 30 стільців.
  2. 2. Інтерактивна дошка.
  3. 3. 3 металопластикові вікна.
  4. 4. Багато канцтоварів для занять.

  Усі прізвища спонсорів, які допомогли у відкритті творчої лабораторії для дітей з інвалідністю, будуть вписані в одну із стін приміщення закладу в якості подяки.

  Якщо хтось не з Житомира прагне допомогти, то лишаю свій телефон +38 (096) 468–17–65, або просто пишіть мені в особисті повідомлення. Буду щиро вдячний за будь-яку допомогу, в тому числі за перепост. Обіцяю усіх запросити на відкриття першої в Житомирі творчої лабораторії для дітей з інвалідністю. Нехай Господь благословить кожного, хто творить добрі справи», — зазначає Богдан Купчинський.

  А за більш детальною інформацією варто звертатися до самого голови дитячої ГО «Все робимо самі», оскільки інформація постійно оновлюється і вже придбані деякі із тих речей, які потрібні. Для тих, хто зацікавився і прагне допомогти, надаємо ще й посилання на сторінку Богдана Купчинського у соціальній мережі Facebook.

Творча лабораторія

Всі новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework