«Електробусів не буде. Торги скасовані»

  31 травня, під час брифінгу міський голова Сергій Сухомлин розповів про те, що оголошено тендер на закупівлю двох електробусів, довжина яких 8 та 10 метрів.

  Транспорт придбають для того, щоб поглянути, як він пристосується до умов Житомира, а також як працюватимуть ці електробуси у зимовий період. «На закупівлю цих автобусів з міського бюджету виділено 10 мільйонів гривень. У вартість закупівлі входить ще й зарядна станція», — зазначив Сергій Сухомлин.

  Проте, вже сьогодні, 8 серпня надійшла інформація, що торги скасовано. Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав депутат районі ради Роман Мусійчук.

  «Всьо, електробусів не буде. Торги відмінено)). Навіщо купувати ті електробуси, якщо можна просто підняти вартість проїзду))) Нагадаю, нам помпезно розповідали про Китай, китайців та їх електробуси, про майбутню станцію яку зроблять китайці на базі ТТУ. Про два перших електробуси, які мали працювати у тих районах, які не мають комунального транспорту, щоб побачити їх в дії та знати чи варто купувати ще) Хоча це дебілізм, спочатку купити, а потім визначатися чи потрібні вони нам)) 
Отже, план мера поки відмінено. Це був 1 крок)))».

Нагадаємо, у Житомирі декілька днів працювала делегація з Китаю, з якою міський голова обговорив питання електробусів. 

Всі новини Житомира

Последнее изменение Вторник, 08/08/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework