Прокуратура Житомирщини через суди повернула до державної власності майновий комплекс хлібоприймального підприємства вартістю 7,7 млн грн

  За послідовної, принципової позиції прокуратури Житомирської області захищено інтереси держави у сфері використання нерухомого майна площею понад 11 тис м. кв.

  Установлено, що  виконкомом Бровківської сільської ради Андрушівського району неправомірно, у порушення  вимог Закону України «Про управління об’єктами державної власності», надано публічному акціонерному товариству дозвіл на оформлення права приватної власності на майновий комплекс, який перебував у державній власності.

  Органами прокуратури, в інтересах Міністерства аграрної політики та продовольства України, з метою повернення майна до державної власності, заявлено позов про визнання недійсним і скасування зазначеного рішення та свідоцтва на право власності на об’єкти нерухомого майна, виданого товариству, у задоволенні якого господарським судом області (09.11.2016) відмовлено.

  Прокуратура області оскаржила відмову у Рівненському апеляційному господарському суді, постановою якого (25.01.2017) скасовано рішення господарського суду Житомирської області та задоволено позов у повному обсязі.

  Проте, постановою Вищого господарського суду України вищезазначені судові рішення скасовано, а справу передано на новий розгляд до господарського суду Житомирської області.

  За результатами нового судового розгляду господарським судом Житомирської області позов задоволено у повному обсязі.

Прес-служба прокуратури Житомирської області

Всі новини Житомира

 

Последнее изменение Вторник, 08/08/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework