Пожалів дітям грушок... Кинув секатором і попав 8-річному хлопчикові у спину

  8 серпня до поліції надійшло повідомлення про госпіталізацію 8-річного жителя смт. Першотравенська з колотою раною спини в області нирок. Перевіряючи інформацію, поліцейські з’ясували, що хлопчика травмував місцевий житель, умисно кинувши металевий секатор для обрізування гілок.

  Подія сталася близько 12.00 поблизу двоповерхового будинку на одній з вулиць селища у загальнодоступному місці, про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

  Хлопчаки збирали груші та яблука з дерев, що ростуть довкола, коли до них вибіг чоловік і почав сварити. Діти кинулися врізнобіч, а розгніваний дорослий кинув навздогін секатор для обрізування гілок, що тримав у руках.

  У результаті металевий предмет травмував одного з хлопчаків, який отримав, за попереднім висновком лікарів, тілесне ушкодження у вигляді колотої рани спини в області нирки.

  За вказаним фактом поліцейські розпочали кримінальне провадження за ч.2 ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

  63-річний чоловік стверджує, що він є власником дерев, а діти обривали плоди.

  - Під час досудового розслідування буде призначено низку експертиз щодо ступеня тяжкості отриманих дитиною травм та адекватності дорослого, який їх наніс, - повідомив начальник Баранівського відділення поліції Олексій Гнатюк.

  Загалом санкція статті передбачає покарання від штрафу до обмеження волі на термін до 2 років.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework