На Житомирщині створено обласний штаб, який "кришуватиме" аграріїв від рейдерських захоплень

  Відповідне розпорядження про створення оперативного штабу із забезпечення прав і свобод власників земель чи збіжжя підписав голова Житомирської облдержадміністрації Ігор Гундич.

  Новостворений штаб забезпечуватиме захист аграріїв від спроб рейдерських захоплень землі чи врожаю, а також працюватиме в напрямку реагування на будь-які незаконні дії щодо протиправного захоплення майна аграріїв, надаватиме правову допомогу в оформленні правовстановлюючих документів на земельні ділянки, сприятиме правоохоронним органам у фіксації вчинених правопорушень для подальшого притягнення винних осіб до відповідальності.

  За інформацією прес-служби облдержадміністрації, оперативний штаб виїжджатиме на місця вчинення правопорушень і постійно здійснюватиме моніторинг стану справ та причин виникнення протиправного захоплення земель чи збіжжя. Додамо, що паралельно представники Головного територіального управління юстиції у Житомирській області, а також Центрів та бюро правової допомоги проводитимуть відповідні юридичні консультації у населених пунктах.

Джерело: 103fm.com.ua

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework