На керівника житомирського ВЖРЕПу відкриють кримінальну справу

  Нещодавно контрольно-аналітичним відділом міської ради було проведено ревізію у ВЖРЕПі №5, за матеріалами якої буде відкрита кримінальна справа.

  За інформацією ГО "Антикорупційний Рух Житомир" мова йде приблизно про мільйон гривень, розкрадених посадовими особами підприємства.

  Ревізія відбулася через наполегливість та кропітку працю одного з жителів будинку протягом 6 років, що обслуговує цей ВЖРЕП. Шутовський Геннадій Васильович вже не один рік судився з ВЖРЕПом стосовно незаконних нарахувань за комунальні послуги, зокрема на ремонт будинку. З зібраними матеріалами він неодноразово звертався до міського голови Сергія Сухомлина, отримував відписки, проте з часом на це питання звернули увагу.

  Геннадій Васильович звернувся до нашої громадської організації з проханням висвітлити ситуацію та взяти її під контроль, оскільки розглядає варіант, що справу спробують «зам’яти». До того ж, до нього періодично телефонують з погрозами та намагався навіть тиснути місцевий депутат Василь Кучик. Ми слідкуватимемо за ситуацією, і якщо справа буде затягуватися, звернемося в Генеральну прокуратуру та до міністра МВС.

  Окрім того, плануємо провести розслідування по іншим житомирським ВЖРЕПам, адже ситуація у 5-му показала, що правоохоронці мають невідкладно зайнятися усіма такими підприємствами, що надають житлово-комунальні послуги населенню.

om 16081771 2

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework