У Житомирі простерилізовано та вакциновано 516 безпритульних тварин

  Про це сьогодні, 16 серпня, на засіданні виконавчого комітету повідомила Олександра Мельник, директор КП «Центр захисту тварин» Житомирської міської ради. Серед питань порядку денного було затвердження фінансового плану цього комунального підприємства на наступний рік.

 «Відповідно до фінансового плану на 2018 рік, ми плануємо отримати доходи у розмірі 2,5 мільйони гривень. У тому числі це: виділення бюджетних коштів на заходи щодо стерилізації та належного поводження з безпритульними тваринами, а 1,7 мільйонів гривень — дохід від реалізації товарів, робіт та послуг. За рахунок цього, у плані є отримання чистого прибутку — 23 тисячі гривні, що на 52% більше, порівняно із планом на 2017 рік», — розповіла Олександра Мельник.

СZT1

  Житомирський міський голова Сергій Сухомлин попросив доповідачку розповісти детальніше про роботу підприємства, коротко відзвітувати.

  Читайте також: Сергій Сухомлин: «Вже є домовленості з керівництвом області: разом ми робимо загальну схему руху громадського транспорту по місту Житомиру»

  «На виконання заходів щодо належного поводження з безпритульними тваринами нам було виділено 1,9 мільйонів гривень. За півроку ми планували витратити 888 тисяч гривень. Але значно зекономили, бо витратили лише 489 тисяч. На сьогоднішній день ми вакцинували та простерилізували 516 безпритульних тварин, здійснили підбір 120 трупів безпритульних тварин, прилаштували 41 тварину у нові родини, провели 11 заходів для учнів загальноосвітніх шкіл. Зокрема, ми проводимо для школярів лекції щодо гуманного поводження з тваринами,  після чого на практиці показуємо, як варто себе з ними поводити», — розповіла Олександра Мельник. 

  Після того, як начальник КП «Центр захисту тварин» доповіла, члени виконавчого комітету затвердили фінансовий план підприємства на 2018 рік.

  Нагадаємо, що з 7:00 25 серпня і до 9:00 27 серпня у Житомирі планують провести перший офіційний підрахунок безпритульник собак.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework