Уродженець Радомишльського району став "контрозвідником" фейкового "міністерства державної безпеки "ДНР"

  33-річний уродженець Радомишльського району після Революції Гідності звільнився із органів внутрішніх справ та взимку 2015 року добровільно приєднався до бойовиків, повідомляє прес-служба Управління служби безпеки України в Житомирській області.

  До одного з відділів фейкового "міністерства державної безпеки "ДНР" чоловік потрапив через те, що він має вищу юридичну освіту і навички оперативної та слідчої роботи. До кола безпосередніх обов’язків підозрюваного входило: контррозвідувальне забезпечення псевдодержавних структур терористів, перш за все, перевірка їхніх працівників чи кандидатів на роботу на предмет "благонадійності" та "вірності ідеям".

  Також колишній житель Житомирщини підозрюється у вербуванні агентури серед осіб, які періодично відвідують підконтрольні українській владі території, у затриманні та проведенні слідчих дій із підозрюваними у так званій "державній зраді ДНР".

  Нині досудове розслідування триває. Після його завершення відповідно до глави 24-1 Кримінального процесуального кодексу України обвинувальний акт разом із матеріалами кримінального провадження буде направлено до суду для розгляду по суті.

Новини Житомира

 

1 Комментарий

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework