Сергій Сухомлин: «Вже потрібно завершити цю епопею з тротуарами». ФОТО

  Сьогодні,  18 серпня, відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Житомирської міської ради. Члени виконкому розглянули цього дня єдине питання порядку денного «Про зобов’язання управління капітального будівництва міської ради укласти договір підряду на виконання будівельних робіт з ТОВ «Уют Строй» з капітального ремонту тротуарів м. Житомира.

  Питання тротуарів для Житомира стало дійсно наболілим, адже усі ми добре пам’ятаємо сумнозвісну історію з львівською компанією «Ві.Ай.Пі», яка так і не виконала до кінця своєї роботи з ремонту тротуарів у нашому місті, і яка судилася з міською радою, аби їй заплатили до кінця за роботу. Щоправда, не варто забувати, що фірма виконувала свої роботи неякісно, не дотримуючись термінів.

  А вже сьогодні на пленарному засіданні члени виконкому знову повернулися до питання тротуарів. Вони погоджуються, що вже давно потрібно покласти край у цій історії і приводити місто до ладу. 15 членів виконкому (усього їх 25), які були присутні на сьогоднішньому засіданні, одноголосно проголосували за те, щоб управління капітального будівництва Житомирської міської ради уклало договір підряду з ТОВ «Уют Строй» на виконання капітального ремонту тротуарів по вул. Театральній у Житомирі (від вул. Великої Бердичівської до майдану Перемоги), не проводячи тендер.

  «Прошу вас, шановні члени виконкому, підтримати це рішення, адже вже потрібно завершити цю епопею з тротуарами. Навчені гірким досвідом, судовою тяганиною з львівською компанією ″ Ві.Ай.Пі″, ми хочемо довірити ремонт тротуарів місцевій житомирській компанії, яка раніше вже  укладала плитку на Великій Бердичівській. Вартість робіт складе 1,3 мільйони гривень. Зазначу, що кошти на ремонт були виділені раніше», — акцентував міський голова Сергій Сухомлин.

  У свою чергу, в.о. начальника управління капітального будівництва Житомирської міської ради В’ячеслав Глазунов теж закликав присутніх дати шанс місцевій фірмі «Уют Строй», аби вона нарешті доробила тротуар.

  Залишається лише сподіватися, що наша житомирська фірма виправдає сподівання, які на неї покладають.

Читайте також: Депутат райради: Без тендеру обирається компанія, яка буде здійснювати роботи по реконструкції частини тротуарів

Катерина Дейнека

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework