У Житомирі відбувається кінофестиваль про людей з особливими потребами та соціальну інклюзію. ФОТО

  З 21 по 24 серпня житомиряни та гості міста можуть переглянути кінострічки на такі важливі соціальні теми, як інклюзія та проблеми людей з обмеженими фізичними можливостями. Кінопокази відбуваються щодня у міському Палаці культури о 16:00. А 24 серпня об 11:00 відбудеться показ останнього фільму. 

  Організатори фестивалю: італійська громадська організація «ІСКОС», міський центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів, ЖДУ ім. Івана Франка і департамент праці та соціального захисту населення.

  «Дорогі наші друзі, поціновувачі кіно та шановні партнери, ми раді вас вітати вас на показах фільмів. Ми тішимося, що ви знаходите час для того, аби прийти і переглянути кінострічки, які ми підготували. Сподіваємося, що ви не пожалкуєте, що долучилися до цього важливого заходу і з приємністю згадуватимете миттєвості, почуття, пережиті під час перегляду кінострічок фестивалю. Мабуть, важливе не стільки навчання, скільки долучення до культури, до емоцій і до атмосфери днів кіно.  

  Бажаємо кожному глядачу почерпнути для себе щось нове, корисне, важливе із кінострічок.  Під час дискусій із глядачем ми дізнаємося його думку про фільм; бачимо, що кожен виносить щось для себе після його перегляду. І це дуже добре! Радимо переглянути кожен фільм, який ми покажемо у межах фестивалю, адже кожен із них дійсно розширює нашу свідомість, наш світогляд. Бажаємо вам, шановні глядачі, дивитися ці кінострічки не лише очима, розумом, а й торкатися душею кожної історії, яку ви побачите на екрані», –  звертаються до глядачів організатори кінофестивалю.

  У програмі фестивалю передбачені наступні кінострічки:
– «Дикий хлопчик»  (режисер Франкос Трюфо);
– «Та, яка здійснила чудо» (режисер Артур Пенн);
– «Темпл Грандін» (режисер  Мік Джексон);
– «Море всередині» (режисер Алехандро Аменабар).

  Після перегляду кожного фільму організатори разом із професорами Пармського університету (Італія) запрошують глядачів до дискусій.

Film 2

Film 2 Film 2 Film 2 Film 2 Film 2 Film 2 Film 2 Film 2 Film 2 Film 2 Film 2

Катерина Дейнека

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework