В підвалі житомирської багатоповерхівки завелися блохи. ВІДЕО

Люди в помешкання заходять у целофанових пакетах. За кілька секунд їх обсідають паразити. Атака блох триває місяць. 

  Комахи вже вижили людей із квартири, власники просто тимчасово з’їхали до родичів. Олександр живе на 2-му поверсі. Та й у його квартиру комахи заповзають із підвалу. Чоловік нарікає, що покусана вся сім'я. Люди стверджують, що їх атакують саме блохи. Мешканці під’їзду намагалися позбутися комах. Місцеві вже обробляли квартири спреями та ліками, витратили вже не одну сотню гривень. Однак, потравити вдавалося комах тільки у своїх квартирах. Натомість заповзають нові паразити.

  Люди зверталися у ВЖРЕП №14 та просили потравити паразитів у підвалі. Однак комунальники за проблему не беруться, мовляв, травити блох не зобов’язані. Разом з мешканцями наші журналісти звернулися до керівництва ВЖРЕП. Там кажуть, що дезінфеквція не входить до тарифу. У Житомирі нерідко виникає проблема паразитів у підвалі. Торік блохи розвелися в самісінькому центрі Житомира. Мешканців будинку комунальник покинули з бідою. Мешканці травили комах власним коштом.

  – Фирма отлично травит.

  – Скільки вам це коштує одноразово?

  – На мой дом в центре города, «хрущёвка», 3 подъезда – 1500 гривен», — зазначає телефоном мешканка будинку по вул. Київська 15 Олена Кучерук.

  В управлінні житлового господарства міської ради підтвердили, що послуги дезінсекції в тариф ВЖРЕПУ не включено. За дезінсекцію мешканцям доведеться платити, але суму розіб’ють в платіжках за квартплату. В профільному управлінні міської ради кажуть, що ВЖРЕПи зобов’язані прибирати підвали та підтримувати їх в належному санітарному стані.

  Детальніше у сюжеті СК1.

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework