Друге місце та 42 тисячі гривень здобув танковий взвод 30-ї ОМБр

  На Чернігівщині завершилися змагання на кращий танковий взвод Сухопутних військ. На базі військового полігону оперативного командування «Північ», впродовж п’яти днів, учасники змагання виборювали першість у різних номінаціях, які були представлені за усіма напрямками підготовки танкових взводів.

  До закінчення останнього етапу змагань серед команд зберігалась напружена боротьба, адже підрозділи мають досвід участі в бойових діях та до автоматизму знають дії при озброєнні.

  Останній етап конкурсу — бойову стрільбу у складі взводу — особисто спостерігав командувач Сухопутних військ Збройних Сил України, генерал-лейтенант Сергій Попко, котрий високо оцінив підготовку танкових екіпажів до участі у змаганнях:

  — Кожен підрозділ боровся до останнього. Той досвід, який отримали під час конкурсу, повинен розповсюджуватися у ваших бригадах та оперативних командуваннях, щоб усі танкові взводи вийшли на такий рівень.

  Перше місце, перехідний приз та грошовий сертифікат у розмірі 84 тис. гривень другий рік поспіль отримала команда 14-ї окремої механізованої бригади оперативного командування «Захід». Друге місце та 42 тис. гривень — у новоград-волинських танкістів 30-ї ОМБР оперативного командування «Північ». Третє місце та 24 тис. гривень отримала команда 
17-ї окремої танкової бригади оперативного командування «Схід».

  За особисту першість у різних номінаціях учасники змагання були нагороджені цінними подарунками та відзнакою командувача Сухопутних військ. Заступник командувача Сухопутних військ із бойової підготовки — генерал-лейтенант Ігор Довгань відзначив високий рівень бази для проведення змагань:

  — Під час конкурсу були принципово впроваджені умови ведення вогню та ураження цілей танковими екіпажами, з якими довелося стикатися під час бойових дій у зоні проведення АТО. У наступному році теж будемо враховувати завдання на конкурс із вимогами сучасних ризиків.

Джерело: www.zvyagel.com.ua

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework