У Тетерівці валять 200-річні дуби. ВІДЕО. ФОТО

  28 серпня на своїй сторінці у мережі Facebook Голова ГО «Молода влада» Роман Кучер поширив інформацію про те, що в селі Тетерівка Житомирського району, на території військового лісництва, з самого ранку лісничі валять 200-річні дуби.

  Публікація наробила шуму у мережі, адже тема дійсно дуже серйозна. Основне питання в тому, чи все це законно? Ось як користувачі прокоментували публікацію активіста:

буди Тетерівка

буди Тетерівка

буди Тетерівка

буди Тетерівка

  Кореспондент нашого сайту особисто поїхав у Тетерівку, аби перевірити інформацію та поспілкуватися з лісничими, аби ті підтвердили законність своїх дій. Але, на жаль, на місці вже нікого не було, тож журналіст зробив фоторепортаж з місця події. На світлинах видно свіжі пеньки, гілки від дерев, а також колоди дерев.

  Натомість Роман Кучер встиг зафільмувати, коли лісничі ще були за роботою, і виклав відео на своїй сторінці у  Facebook. Як говорить йому на камеру лісничий, на території лісництва дуже багато сухостою. Чоловік також показує голові ГО «Молода влада» дозвільний документ, який говорить, що всі дії абсолютно законні, і є дозвіл на те, аби валити ліс. Ви й самі, шановні читачі, можете проглянути на відео, як Роман Кучер спілкується з лісничим, перевіряє документи, а також знімає на камеру територію військового лісництва.

  Дозвільні документи, звісно ж, є, але, дивлячись на гілки деяких дерев, які показані на відео і які сфотографував наш кореспондент, їх аж ніяк не можна назвати сухостоєм, або хворими, для того, щоб зрізати. А по деяким стовбурам дубів дійсно видно, що дерево хворе.

Тетерівка дуби

duby 3

duby 3

duby 3

duby 3

duby 3

 

Катерина Дейнека 

Фото: Катерини Дейнеки та зі сторінки Романа Кучера у Facebook

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework