За добу вогнеборцями ліквідовано 4 пожежі в господарчих будівлях

  30 серпня о 05:42 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у приватній дерев’яній господарчій будівлі в смт Полянки Баранівського району Житомирської області. Про це рятувальників сповістив сусід, який почув як «стріляє» шиферна покрівля.

  На місці події бійці ДСНС встановили, що вогнем повністю охоплена господарча споруда площею 56 кв.м. Крім того, вогонь вже встиг частково охопити дах житлового будинку, розташованого майже впритул до неї.

  Свої зусилля рятувальники зосередили на одночасному гасінні господарчої споруди та відбитті вогню від оселі. О 06:05 пожежу – локалізовано та о 08:00 – ліквідовано.

  Завдяки вмілим діям бійців ДСНС будинок вдалось врятувати – там вогонь встиг знищити лише 8 кв.м його покрівлі. На жаль, господарча будівля згоріла повністю. Внаслідок пожежі ніхто не постраждав.

  До ліквідації надзвичайної події залучалося 3 рятувальників та 1 одиниця пожежної техніки. Попередня причина пожежі – коротке замикання в електромережі.

  До того ж, упродовж минулої доби оперативно-рятувальні підрозділи області залучалися до гасіння ще 4 господарчих будівель у Черняхівському, Андрушівському, Овруцькому районах та місті Овруч. Наразі остаточні обставини всіх подій встановлюються фахівцями.

om 29081711140 2

om 29081711140 2

Новини Житомира

Последнее изменение Среда, 30/08/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework