«Новий Містобудівний кадастр допоможе підвищити рівень надання послуг у всіх сферах життя житомирян», — Матіас Брант

  Сьогодні, 30 серпня, у межах проекту «Інтегрований розвиток міст в Україні» Житомирська міськрада та німецька урядова компанія «Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit» (GiZ) GmbH підписали Протокол про реалізацію програми «Створення та ведення Містобудівного кадастру в місті Житомирі».

  «Хотілося б в черговий раз подякувати GiZ за особливу увагу до міста Житомира. Вони для нас вже стали більше, аніж просто партнерами з деяких проектів, що реалізуються в Житомирі. Наша задача за допомогою GiZ кардинально виправити ситуацію: перейти до нових форм формування кадастру. Зараз вже доступними стають різноманітні сучасні програми, програмні продукти, які дозволяють зручно це зробити», — зауважив Сергій Сухомлин.

  «Новий Містобудівний кадастр у місті Житомирі має бути загальнодоступним та допоможе підвищити рівень надання послуг у всіх сферах життя житомирян», — переконаний директор проекту «Інтегрований розвиток міст України» Матіас Брант, який разом із Житомирським міським головою підписав сьогодні документ.

  Мета цієї програми — створення єдиного банку геопросторових даних м. Житомира та покращення порядку прийняття рішень Житомирською міською радою у галузі розробки та реалізації інтегрованого плану розвитку міста.

  Створення єдиного банку геопросторових даних Житомира шляхом застосування підходів інтегрованого міського розвитку дозволить швидко і зважено приймати рішення в усіх сферах діяльності міста, а також отримувати актуальну інформацію про будівельні процеси в місті в режимі реального часу.

  Житомир бере на себе зобов’язання сформувати Службу містобудівного кадастру і гарантує її постійну роботу та фінансування у повному обсязі, передбаченому згідно цільової програми «Створення та ведення Містобудівного кадастру в місті Житомирі», а уряди Німеччини та Швейцарії надають фінансування на вдосконалення технічної та програмної інфраструктури, необхідні для побудови Містобудівного кадастру.  

GiZ 1

GiZ 1 GiZ 1 GiZ 1

Катерина Дейнека

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework