У Житомирській області учасники АТО стали власниками 2672 земельних ділянок

  На Житомирщині з часу запровадження ініціативи про забезпечення земельними ділянками учасники АТО оформили у власність 2 672 земельні ділянки загальною площею 2 622 гектара.

   Безпосередньо Головним управлінням Держгеокадастру у Житомирській області за цей період видано 1 910 наказів про затвердження проектів землеустрою та передачу у власність учасникам АТО земельних ділянок загальною площею 2 424,4 гектара. Органи місцевого самоврядування  прийняли 762 таких рішення на землі загальною площею 197,6 гектара.

  Найбільшу кількість земельних ділянок передали у власність військовим у Житомирському (661 наділ загальною площею 137,8 га), Чуднівському (491 ділянка загальною площею 958,9 га) та Андрушівському (253 наділи загальною площею 486,1 га) районах Житомирської області.

  На сьогодні до Головного управління Держгеокадастру у Житомирській області та органів місцевого самоврядування регіону учасники АТО подали 13 882 заяви про надання земельних ділянок у власність. За результатами їх розгляду військовим надано 7 436 дозволів на розроблення проектів землеустрою для відведення земельних ділянок загальною площею 7 309,8 гектара.

  Довідково:

  Надання у власність земельних ділянок учасникам АТО здійснюється у порядку, визначеному статтею 118 Земельного кодексу України, за умови, що такий громадянин не скористався своїм правом на безоплатне отримання у власність земельної ділянки відповідного цільового призначення та надав документ, який посвідчує його участь в АТО.

На сайті Держгеокадаструрозміщена покрокова схема дій для допомоги учасникам АТО та членам родин загиблих воїнів, котрі бажають отримати земельні ділянки.

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework