Житомиряни про сквер Олега Ольжича: не встигли зробити, а камінчики вже посипалися. ФОТО

  Сквер на розі вулиць Перемоги та Олега Ольжича таки встигли зробити до запланованого терміну — 24 серпня, Дня Незалежності України. У мережі Facebook його вже активно обговорюють та виставляють фото завершеного об’єкта.

  Що ж думають користувачі Facebook про новенький сквер, а головне — який вигляд він має сьогодні? Проглянувши публікації житомирян, в черговий раз переконуєшся: скільки людей, стільки й думок. Одні не можуть налюбуватися сквером, розхвалюючи його, а інші вже встигли познаходити недоліки та наперебій розповідають про те, як він їм не подобається. Хтось критикує ліхтарі, але найбільше говорять люди про лавочки, з яких сиплються камінці, та про безкультурних людей, які смітять на території скверу.  

koment 1

koment 1 koment 1 koment 1 koment 1 koment 1 koment 1

  Нагадаємо, що благоустроєм території на розі вулиць Перемоги та Олега Ольжича займається житомирська фірма «Скефалд». Вона ж встановлюватиме пам’ятник Ольжичу у реконструйованому сквері. 13 жовтня 2016 року Житомирська міська рада виділила майже 3 мільйони на пам’ятник Ольжичу та благоустрій території біля нього. Автором кращої скульптурної пропозиції пам’ятника Олегу Ольжичу, яку в 2014 році визначили в Житомирі, став житомирський скульптор Василь Фещенко. Відливають пам’ятник в одній із львівських майстерень.

 

Skver Olega 2 Skver Olega 2 Skver Olega 2 Skver Olega 2 Skver Olega 2

Катерина Дейнека

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework