«Спільне бажання мільйонів сердець»...

  Житомиряни та гості міста долучилися до Всеукраїнської культурно­-мистецької, патріотичної акції «Спільне бажання мільйонів сердець збудує щасливу країну». На майдані ім. С.П.Корольова організатори акції представили художні твори юної художниці з міста Покровська Донецької області Лілії Дорошенко.

  Дівчинка навчається в міській загальноосвітній школі № 2. Її прізвище занесене до національного реєстру Книги рекордів України. Лілія нагороджена грамотами Міністерства культури та Міністерства освіти і науки України. Є переможницею міжнародних конкурсів із образотворчого мистецтва в Литві та Словенії, переможницею Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Україна: шлях до миру» в номінації «Образ Жінки».

  Українські художники в рамках всеукраїнської акції провели благодійний аукціон під гаслом «Мистецтво лікує». Кошти від продажу кожної картини будуть перераховані на лікування бійців АТО.

  Всеукраїнська культурно­мистецька патріотична акція, що стартувала 31 липня у Дніпрі та охопила всі обласні центри країни, завершиться 24 серпня, на День незалежності України, у прифронтовому місті Покровську Донецької області.

  У Житомирі акція відбулася за ініціативи громадської організації «Ти не один», за сприяння Міністерства культури, управлінь культури облдержадміністрації та Житомирської міської ради.

Джерело: zhytomyrschyna.zt.ua

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework