Молоді лейтенанти - прикордонники прийняли участь у навчально-методичних зборах на базі відділу прикордонної служби «Овруч»

  Молодші офіцери, яких було призначено для подальшого проходження служби в органи охорони державного кордону Північного регіонального управління отримали змогу поділитись своїми враженнями та обговорити перші місяці освоєння посад у підрозділах. Задля цього на одному з передових підрозділів Житомирського прикордонного загону було проведено практичні збори з молодими лейтенантами.

  Вчорашніх курсантів, після всебічної підготовки у військових вузах вчити теоретично по суті нічому, а от показати на практиці усі аспекти та реальну службу на кордоні, а також обговорити перші результати офіцерів – завжди корисно. Це і питання організації прикордонної служби та прикордонного контролю, питання організації якісної роботи з підлеглим персоналом, інженерного та тилового забезпечення охорони кордону.

  Окрім занять, збори – це можливість поспілкуватися як між собою так і з старшими офіцерами управління регіонального управління.

  Служба офіцера-прикордонника – завжди тернистий та відповідальний шлях, який безумовно базується саме на інституті наставництва, коли в усі часи старші офіцери і вчать, і виховують свою майбутню зміну.

Підготував Віктор Вирва

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework