Київська прокуратура замінила слідчого у справі щодо підприємства "Еко Нова"

  Київська місцева прокуратура замінила слідчого у кримінальному провадженні щодо підприємства з утилізації небезпечних відходів «Еко Нова», яке розташоване на околиці Баранівки.

  Про це повідомляє Місто Баранівка  з посиланням на  прес-службу Баранівської райдержадміністрації.

  "29 серпня 2017 року до Баранівської РДА надійшов лист від прокуратури міста Києва. Як зазначається у листі, прокуратурою встановлено, що слідчим відділом Солом’янського УП ГУНП у місті Києві здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом внесення посадовими особами ТОВ «Еко Нова» завідомо неправдивих відомостей до документів, які в подальшому стали підставою отримання ліцензії на здійснення операцій у сфері поводження з небезпечними відходами за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 366 КК України", - йдеться у повідомленні.

  Вивченням матеріалів кримінального провадження встановлено, що досудове розслідування у ньому проводиться з порушенням вимог Кримінально-процесуального кодексу України щодо швидкого, повного та всебічного з’ясування обставин кримінального правопорушення.

  У зв’язку з цим, 9 серпня Київська місцева прокуратура № 9 ініціювала перед ГУНП у місті Києві проведення службової перевірки з метою усунення порушень вимог КПК України, а також притягнення винних осіб до дисциплінарної відповідальності.

  Наразі з метою повного, об’єктивного та неупередженого досудового розслідування здійснено заміну слідчого, а також процесуальним керівником в порядку ст. 36 КПК України надано вказівки щодо проведення необхідних слідчих (розшукових) дій.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework