Житомиряни перекрили дорогу через будівництво АЗС посеред житлового масиву. ФОТО

   Увечері 31 серпня невдоволені житомиряни вийшли на мітинг проти будівництва АЗС. Учасниками протесту було перекрито вулицю Покровську від проспекту Незалежності до вулиці Героїв Чорнобиля. Внаслідок акції протесту у районі Крошні виникли довжелезні затори.

  Як повідомлялося раніше, між забудовником та житомирянами виник конфлікт, після того як забудовник зрізав дерева, тим самим забрав місце для прогулянок у жителів району. Із цією проблемою люди зверталися до міського голови Сергія Сухомлина, на що він відповів:  «У нас записалися на виступ люди з приводу будівництва АЗС на вулиці проспект Незалежності. Записалося аж 4 людини. Я пропоную, щоб сьогодні все ж виступили одна‒дві людини. А вже завтра, 30 серпня, давайте зберемося о 15:00 у моєму кабінеті з ініціативною групою, аби детальніше обговорити це питання. Запевняю, що завтра ніяке будівництво точно відбуватися не буде! Звертаюся до інспекції з благоустрою проконтролювати це питання!».

  30 серпня ініціативна група зібралася, але Сухомлин на зборах не з'явився. "Мер міста нас не підтримав, а ми не хочемо жити на пороховій бочці. Ви тільки уявіть, яку небезпеку може становини АЗС: це і шум, це і випари. Чим наші діти будуть дихати? А якщо хтось кине недопалок? Тоді пів району взлетить у повітря!", - розповідає учасниця мітингу Олена.

  Нагадаємо, за адресою проспект Незалежності 29 знаходиться ділянка площею 1,1 га. Вартість ділянки зазначена у договорі - 3 932 040 грн 00 коп. Договір був укладений між Міською радою та ТОВ "ЮПІДЖІ".

om 01091702 1

om 01091702 1 om 01091702 1

om 01091702 5

Новини Житомира

  

Последнее изменение Пятница, 01/09/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework