Резервісти-десантники готуються до стрибків з парашутом. ФОТО

  На Житомирщині тривають заняття з оперативним резервом першої черги, які протягом місяця проходитимуть навчальні збори у військових частинах Високомобільних десантних військ Збройних Сил України.

  Отримавши зброю та спорядження, резервісти під керівництвом досвідчених інструкторів підвищують свої професійні навички під час занять з бойової підготовки, які проходять в польових умовах.

  Програмою підготовки резервістів-десантників передбачено виконання стрибка з парашутом. Для когось це буде черговий, а для когось – перший ознайомлюючи стрибок.

ВДВ

  На тренажерах сучасного повітрянодесантного комплексу, який  знаходиться на загальновійськовому полігоні ВДВ, резервісти-десантники вже кілька днів проходять наземну підготовку.

  За словами заступника командувача Високомобільних десантних військ – начальника повітрянодесантного управління полковника Юрія Галушкіна, під час занять, військовослужбовці вивчають матеріально-технічну базу та здійснюють укладку десантних парашутних систем.

ВДВ

  – В ході занять на снарядах повітрянодесантних комплексів,  десантники під керівництвом офіцерів та інструкторів повітрянодесантної служби до автоматизму відпрацьовують усі етапи стрибка, а також тренуються діяти в різних нештатних ситуаціях, які можуть виникнути у повітрі та під час приземлення, – повідомив полковник Юрій Галушкін.

  Завершаться заняття практичним здійсненням стрибка з парашутом з вертольоту Мі-8. «Першоразники» здійснять свій перший ознайомчий стрибок з висоти 800 метрів, а їхні більш досвідчені товариші з висоти 600 метрів.

Прес-служба командування ВДВ ЗС України

Новини Житомира

 

Последнее изменение Пятница, 01/09/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework