Володимир Ширма привітав зі святом Першого дзвоника учнів та вчителів оновленої Ємільчинської школи

  У смт Ємільчине 1-е вересня школярі і вчителі загальноосвітної школи І-ІІІ ступенів №1 зустріли у відремонтованому приміщенні. Після майже 2-річного капітального ремонту у оновленому навчальному закладі  вчитимуться 410 учнів. Вперше поріг школи переступлять 48 першокласників.

  На свято Першого дзвоника завітали й голова обласної ради Володимир Ширма та голова облдержадміністрації Ігор Гундич, які привітали школярів та вчителів першим навчальним днем та оглянули оновлену школу, повідомляє прес-служба обласної ради.

  Володимир Ширма відмітив, що ця школа є яскравим прикладом для всіх інших навчальних закладів.

  «Такі яскраві, кольорові навчальні заклади мають бути по всій області. Лише за три літні місяці ця школа набула зовсім іншого вигляду. Окрім ремонту, навчальний заклад оснастили новими меблями, мультимедійними класами та сучасними засобами для навчання. До таких шкіл діти ходитимуть із задоволенням і їм легше даватиметься навчання. На сьогодні по області капітально ремонтується 195 різного роду шкільних об’єктів», - зазначив голова обласної ради Володимир Ширма.

  За два роки Ємільчинська школа,  як функціонує з 1939 року, змінились не лише зовні, а й всередині. Фасад будівлі набув естетичного вигляду – його пофарбовано в різні кольори. У школі повністю відремонтовано покрівлю, замінено старі вікна, підлогу, утеплено стіни тощо.

  На проведення ремонтних робіт будівлі школи спрямовано майже 9 млн грн коштів з Фонду державного регіонального розвитку, Фонду соціально-економічного розвитку та з районного бюджету.

Новини Житомира

 

Последнее изменение Пятница, 01/09/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework