Яскравими емоціями, усмішками та приємними враженнями відзначили свято знань у житомирському ліцеї № 25. ФОТО

  Зібралися на свято нового навчального року учні, батьки, бабусі та дідусі, викладачі ліцею. Але найбільше свято звичайно у вчорашніх малюків, а сьогодні поважних першокласників. Вони починають першу стежку у житті. Батьки та вчителі підтримали першокласників оплесками.

  Святкова лінійка розпочалася внесенням державного прапора та прапору ліцею. Пролунав гімн України.

  На святі були присутні гості, голова батьківського комітету Бондарчук Олег Миколайович та учасник АТО Грабченко Денис Валерійович.

  Вшанували пам’ять випускників ліцею, воїна-афганця Павленка Сергія, воїна АТО Стриженка Артема, який боронив мирне небо нашої держави, а також героїв, що віддали своє життя за мир та волю на сході країни. Учні одинадцятих класів поклали квіти.

25 ліцей

  Було надано слово директору ліцею Пономарьовій Галині Анатоліївні. Вона зазначила, що в цьому році в ліцеї буде навчатися 1202 учні. Галина Анатоліївна привітала присутніх зі святом знань та побажала зростання, досягнень, міцного здоров’я, світлого сонячного неба, щоб наша країна жила у мирі!

  Також було надано слово першокласникам. Діти виступили з віршами. У фінальній частині учні разом з викладачами заспівали гімн ліцею. На добру згадку про свято, першокласники провели свій перший флешмоб. Разом зі своїми першими вчителями вони виконали під музику танцювальні рухи.

  Батьки підготували приємну несподіванку, яка символізує початок великого шляху, навчання у ліцеї. За традицією в небо запустили повітряні кульки. Діти були в захваті, емоціям радості не було меж!

25 ліцей

25 ліцей

Повне відео можна переглянути ТУТ

Новини Житомира

 

Последнее изменение Понедельник, 04/09/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework