В Баранівці на День міста відкриють електростанцію

  В суботу, 9 вересня, в Баранівці святкують День міста та Другий фестиваль млинця Відповідно до плану заходів, святкування розпочнеться о 10:30 на вулиці Соборній, 50а/1, де відбудеться урочисте відкриття міні-гідроелектростанції на річці Случ.

   О 11:30 на вулиці Європейській відбудеться конкурс малюнків на асфальті, виставка робіт учнівської творчості та концерт за участю дитячих колективів громади. Продовжить свято о 14:00 святкова хода до площі Волі, де пройде церемонія відкриття свята, вітання від гостей міст-побратимів, нагородження, парад трудових колективів та навчальних закладів громади, виступ творчих колективів молодих виконавців міста. О 17.00 почнеться ІІ Відкритий фестиваль млинця. А з 18.00 – велика концертна програма, вогняне шоу та дискотека, інформує офіційний сайт Баранівської міської ради.

  Крім того, під час святкових заходів можна буде проголосувати за проекти бюджету участі, яких цього разу визначено шість. Автори проектів та члени комісії з партиципаторного бюджетування запропонують ознайомитися з проектами та віддати свій голос найкращим.

Джерело: 103fm.com.ua

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework