Про безпеку відверто та без прикрас

  Профілактична робота з населенням – один з дієвих заходів щодо запобігання пожежам, збереженню життя та здоров'я громадян, їх майна. З цією метою рятувальники Житомирщини на регулярній основі проводять пожежно-профілактичні відпрацювання населених пунктів. Одне з яких відбулося сьогодні – 8 вересня у селі Покровське Олевського району.

  Під час спілкування з населенням розмова йшла про забезпечення пожежної безпеки в житловому фонді та попередженні загибелі людей. Селянам доводили статистичні дані про пожежі, що трапилися на території району в поточному році, причини їх виникнення. Дитячі пустощі з вогнем продовжують призводити до пожеж. Як зменшити ризик їх виникнення? Відповідь на це питання також було в центрі уваги учасників відпрацювання.

  Загалом за день рятувальники спільно з представниками об’єднаної територіальної громади обійшли 55 житлових будинків, проінструктували 119 чоловік. Крім теоретичних знань, селяни також отримали і листівки з правилами щодо безпечного поводження в побуті, на вулиці та при виявленні вибухонебезпечних предметів.

  Поміняти світогляд громадян щодо відношення до власної безпеки – основна наша мета під час проведення подібних відпрацювань. Сподіваюсь, що сьогодні ми змогли достукатися до свідомості кожного і відтепер загорянь у нас буде менше – зазначив начальник Управління ДСНС України у Житомирській області генерал-майор служби цивільного захисту Ігор Нікітчук.

У ДСНС України у Житомирській області

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework