10 вересня відзначення Дня міста продовжиться у "Ракушці"

  У неділю, 10 вересня, о 16 годині, у найбільшій концертній залі Житомира – літній естраді "Ракушка" міського парку культури і відпочинку продовжиться відзначення Дня міста великою молодіжною програмою "Молодь – за мир і процвітання Житомира".

  Це велика уявна творча подорож у минуле нашого рідного міста, під час якої присутні дізнаються про історію виникнення житомирських вулиць та провулків, парків та скверів.

  На захід запрошені почесні гості – багаторазові лауреати Всеукраїнських чемпіонатів – відома танцювальна команда "T-Squad", учасник всеукраїнського телепроекту "Ікс Фактор" - молодіжний виконавець Антон Лукашик, неодноразові переможці міжнародних змагань з карате – клуб карате "До Дзьо", лауреат багатьох пісенних змагань – молодіжна виконавиця Ольга Рибчинська, переможці всеукраїнських пісенних конкурсів – молодіжна поп-група "KRISTI", солісти вокальної студії "Brand" та її керівник – лауреат всеукраїнських та міжнародних конкурсів, автор і виконавець Анастасія Навольнєва.

  Також свої нові концертні номери представлять житомирські молодіжні виконавці і танцювальні колективи, а на глядачів очікують інтерактивні конкурси і цікаві призи. Будуть представлені хореографічні композиції різноманітної соціальної тематики.

  Організатори заходу – управління культури Житомирської міської ради, активні громадські діячі, волонтери та молодіжні організації міста.

  Отож, 10 вересня, у неділю, о 16 годині запрошуємо усіх житомирян продовжити відзначення Дня міста у літньому театрі "Ракушка" міського парку культури і відпочинку.

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework